Travel and Lifestyle Blogger
Home

Hello everyone!


Hei,

dobrodošao na moj blog!

Nakon dugo godina skupljanja hrabrosti, otvorila sam blog. I znaš što? Ne osjećam se puno hrabrijom ni sada. Samo što sam sada odlučila napraviti ono što stalno mislim da ne mogu napraviti. Ha!

Voljela bih ti sada reći o čemu će se pisati na blogu, koja je niša bloga, jel. Ali neću to napraviti jer me previše razmišljanja o tome u potpunosti zbunilo i još više odvlačilo od toga da samo krenem.

Volim putovati. Volim svemir i svemirske spike. Volim šumu, prirodu u svim oblicima. Volim meditaciju i volim molitvu. Volim šminku i beauty svijet. Volim modu. Volim jesen i bundeve. Volim psihologiju. Volim pisati. Volim čitati. Volim marketing. Volim smislene i duboke razgovore. Volim Ljubav. Volim pomagati ljudima. Volim ovaj osmijeh koji mi je trenutno na licu dok pišem ovo.

Dakle, o čemu ću pisati? O svemu šta volim. Bez brige, neće biti “Dear diary”, nego “Dear you, can I share with you something amazing?”.

Navrati, uvijek si dobrodošao.

Uvjeri se da nisi jedini šta god prolazio, nauči nešto, nasmij se, i napravi ono što ne možeš!

Hi,
welcome to my blog.

After lots of years of seeking courage, I finally start my blog. And, you know what? I don’t feel any much courage neither today. But now, I finally decided to do what I can’t. Ha!

I would love to tell you what I’m going to write about and what is my blog niche, but I won’t. I thought so much about it that gets me too confused and distracted from starting a blog.

I love traveling. I love the universe and all that kind of staff. I love walking through woods and love nature. I love meditation and to pray. I love makeup and everything related to beauty. I love fashion. I love autumn and pumpkins. I love psychology. I love writing. I love reading. I love marketing. I love meaningful conversations. I love Love. I love helping people. I love this smile on my face while I’m writing this.

So, what I’m going to write about? About everything I love. Not in the way “Dear diary”, but ” Dear you, can I share with you something amazing?”. Hm, does this sound like some lifestyle blog or? It doesn’t matter.

You are always welcome here!

Make yourself convinced that you’re not alone in whatever you’re going through, learn something new, smile AND do what you can’t!

Ivana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *